Assistentiewoningen Residentie De Beemden

In Residentie De Beemden kunnen 65-plussers een flat huren. De flats zijn zo ontworpen dat u er zelfs bij een toenemende zorgvraag kan blijven wonen. Ze zijn voorzien van alle comfort en technieken op het vlak van veiligheid, zoals een noodoproepsysteem met 24u op 24 permanentie vanuit het woonzorgcentrum.

Residentie De Beemden is gelegen op woonzorgcampus Oleyck en bestaat uit 40 flats verdeeld over 2 gebouwen. Er zijn 3 flattypes. U kan kiezen voor een flat met 1 of 2 slaapkamers en met of zonder extra gastentoilet. U kan ook een extra berging huren. Alle flats zijn voorzien van een ruim balkon of een terras met een tuintje. Als bewoner van Residentie De Beemden kan u ook gebruik maken van de gemeenschappelijke campusfaciliteiten: een wassalon, kapsalon, restaurant,...

De woonassistent van Residentie De Beemden kan u helpen met praktische of administratieve ondersteuning. Er zijn ook optionele diensten, zoals poetshulp, levering van maaltijden, gezinszorg.

Voorwaarden

  • Al wie 65 jaar of ouder is, kan in Residentie De Beemden terecht. In uitzonderlijke gevallen kan van deze leeftijdsgrens afgeweken worden.
  • U of uw partner moet voldoende zelfredzaam zijn om zelfstandig te kunnen wonen.

Bedrag

De dagprijs voor de huur van een assistentiewoning is afhankelijk van de grootte van de flat en varieert tussen 37,68 euro en 43,06 euro.

Per extra persoon die in de flat woont, wordt een meerprijs van 6,42 euro per dag gevraagd.

In deze prijs zijn o.a. de brandverzekering van het gebouw, verpleegoproep in noodgevallen, dienstverlening van de woonassistent, opslag en verwijderen van huisvuil, gebruik van privéparking, bepaalde animatieactiviteiten van het woonzorgcentrum en onderhoud van de gemeenschappelijke delen, de tuin en de lift inbegrepen.

Wat meebrengen

  • Identiteitskaart

Meer info

Residentie De Beemden heeft een erkenning van Zorg en Gezondheid en voldoet dus aan alle erkenningsvoorwaarden inzake kwaliteit.