Woonzorgcentrum Oleyck

In woonzorgcentrum Oleyck verblijven zorgbehoevende ouderen in een huiselijke sfeer. Het woonzorgcentrum biedt plaats aan 92 bewoners die verblijven in twee woongroepen: De Longa en Pepijn. zes woongelegenheden zijn voorbehouden voor kortverblijf.

Voor wie?

Het woonzorgcentrum is er voor ouderen die niet meer kwaliteitsvol zelfstandig kunnen wonen. Zwaar zorgbehoevende personen krijgen voorrang. 

Voorwaarden

  • U bent ouder dan 65 jaar. In uitzonderlijke gevallen kan hiervan afgeweken worden.
  • U bent zorgbehoevend. De mate van zorgbehoevendheid wordt gemeten met behulp van de Katzschaal. Zwaar zorgbehoevende personen krijgen voorrang. 

Bedrag

Dagprijzen (indexering 1 januari 2023):

  • Inwoner van Landen: 66,19 euro (korting voor koppels: 15%)
  • Niet-inwoner van Landen: 69,98 euro

Inbegrepen in de prijs: bemeubelde woongelegenheid inclusief koelkast en TV, verpleging, verzorging, maaltijden, bad- en bedlinnen, incontinentiemateriaal, animatie, ergotherapie, kinesitherapie voor zwaar zorgbehoevenden, onderhoud van de kamer.

Wat meebrengen

  • Identiteitskaart
  • Katzschaal

Meer info

Woonzorgcentrum Oleyck heeft geen aparte afdeling voor personen met dementie. Dit is een bewuste keuze omdat we de bewoners niet willen stigmatiseren. Verder spelen we flexibel in op de individuele noden van bewoners met dementie. Dit is ook mogelijk als zij samen in de woongroep met andere bewoners leven. Zo raken deze bewoners minder geïsoleerd.

Het woonzorgcentrum is open voor bezoek tussen 8 en 21 uur. Buiten deze uren zijn de toegangsdeuren gesloten.