San Bao - Yoga-Balans-Energie & Lichtcoaching

Info

Inge en Martin, eigenaars van San Bao en al meer dan 25 jaar actief in de biologische sector en natuurlijke ondersteunende gezondheid. Inspanningen voor milieu en gezondheid zijn belangrijke pijlers binnen onze zaak en wij inspireren graag andere mensen.

Gezondheid is voor ons een totaalconcept. Hoe meer je in balans bent hoe sterker je je voelt. Bij San Bao bieden we daarom verschillende mogelijkheden aan: yoga, massage, relaxatie & lichttherapie, coaching, energetische behandelingen en natuurlijk slapen met ons futon gamma.

Je leert hierdoor meer tot jezelf te komen vanuit een diepe rust en ontspanning. Vanuit je innerlijke kracht ga je patronen doorbreken, nieuwe kwaliteiten ontdekken die jou vreugde schenken en een positief effect hebben op je mentale en fysieke gezondheid.

Ter ondersteuning wordt er gewerkt met een door Inge ontwikkelde massage oliënlijn die geschikt is voor therapeutische massages in de praktijk en voor thuisgebruik.

Om mensen te inspireren voor een gezond en lichter leven heeft Inge in 2020 haar boek 'Healthy with colours' gelanceerd. 

Voor de professional organiseren wij opleidingen Kleur & Lichttherapie.

 

Onze sterke punten

Persoonlijke gezondheidsbegeleiding

Professionele yogalessen met aanvullend onlineprogramma

Productie en verkoop biologische massage oliën en futons

Zelfvoorzienend in onze eigen energieproductie

Contactgegevens

Adres
Eeuwfeeststraat 2, 3400Ezemaal
Provincie
Vlaams Brabant
Land
België
Tel.
003216782686
GSM
0032491337171
E-mail
info@sanbao.be
Website
www.sanbao.be

Openingsuren

Op afspraak