Zitdag belastingen op donderdag 8 juni van 9 tot 15 uur

Heb jij hulp nodig bij het invullen van je belastingsaangifte?

Lokaal bestuur Landen werkt samen met FOD Financiën om jou te ondersteunen. De zitdag voor het invullen van de aangifte van de personenbelasting vindt plaats op donderdag 8 juni in de raadzaal van het stadhuis
Medewerkers van de FOD Financiën helpen je, na afspraak, met het invullen van jouw belastingsaangifte. Dankzij het werken op afspraak blijft de wachtrij tot een minimum beperkt om zo iedereen efficiënt te kunnen helpen.

Afspraak maken

Je moet vooraf een afspraak maken, bel 011 88 03 00. Per aangifte geldt één afspraak ! Er worden 12 minuten voorzien per belastingaangifte.

Wees er snel bij, het aantal plaatsen is beperkt.

Vergeet de dag zelf niet de nodige documenten mee te brengen, zoals loonfiches, attesten van leningen, levensverzekeringen, pensioensparen, energie- besparende investeringen, onderhoudsgelden, … Ook als je geen papieren aangifte hebt ontvangen, kan je geholpen worden bij het invullen. Breng zeker je identiteitskaart en de bijhorende PIN-code mee! Kom je voor iemand anders? Breng dan ook een kopie van zijn/haar identiteitskaart en een volmacht mee.

Nieuw! Telefonische ondersteuning

Kan je niet naar de zitdag komen maar heb je toch hulp nodig bij het invullen van je belastingbrief? Dit jaar is er ook telefonische ondersteuning mogelijk. Ook hiervoor kan je een afspraak maken via 011 88 03 00.