Werken aan de nutsleidingen in Attenhoven

Nutsbedrijven Fluvius en De Watergroep zullen verbeteringswerken aan de leidingen uitvoeren in Attenhoven (deel Aug. Robijnsstraat, deel Dorpsstraat, Trulstraat, Bonsteeg, deel Lindestraat).

De werken starten 26/09 en zullen ongeveer twee maanden in beslag nemen.

 De werken worden uitgevoerd door de firma Uniconnect.

Zij doen al het mogelijke om tijdelijke hinder tot een minimum te beperken en hopen op uw begrip. Voor de deur van uw woning/firma zullen zij indien nodig voorzieningen treffen zodat U ten alle tijden uw woning/firma kunt betreden. Gelieve er rekening mee te houden dat uw inrit en/of garage enige tijd niet bereikbaar zou kunnen zijn.

Fluvius, heeft de firma gevraagd om passende maatregelen te treffen i.v.m. het covid-19 virus. Hun personeel werd ingelicht en alle persoonlijke en collectieve beschermingsmiddelen worden voorzien. Gelieve dan ook minstens 1.5m afstand te houden zodat ook zij hun werk op een veilige manier kunnen uitvoeren.

Indien U problemen hebt met de uitvoering kunt U contact opnemen met de werfverantwoordelijke Dhr. Van Landuyt Davy (0499/46 38 01) .

In opdracht van Fluvius wordt er tussen 24/08/2020 en 06/11/2020 (indien de weersomstandigheden het toelaten) gestart met graafwerkzaamheden in uw straat. De werken worden uitgevoerd door de firma Uniconnect. De werkzaamheden zullen plaatsvinden in de Trulstraat – Bonsteeg – Dorpsstraat - Aug. Robijnsstraat – Lindestraat te Attenhoven

Wij doen al het mogelijke om tijdelijke hinder tot een minimum te beperken en hopen op uw begrip. Voor de deur van uw woning/firma zullen wij indien nodig voorzieningen treffen zodat U ten alle tijden uw woning/firma kunt betreden. Gelieve er rekening mee te houden dat uw inrit en/of garage enige tijd niet bereikbaar zou kunnen zijn.

Onze klant, Fluvius, heeft ons gevraagd om passende maatregelen te treffen i.v.m. het covid-19 virus. We verzekeren u dat ons personeel grondig werd ingelicht en alle persoonlijke en collectieve beschermingsmiddelen worden voorzien. Gelieve dan ook minstens 1.5m afstand te houden zodat ook zij hun werk op een veilige manier kunnen uitvoeren.

Indien U problemen hebt met de uitvoering kunt U contact opnemen met de werfverantwoordelijke Dhr. Van Landuyt Davy (0499 46 38 01)