Welkom aan het centraal onthaal!

Wij maken het je graag gemakkelijk!

Centraal onthaal

Voortaan heten wij alle bezoekers van het Sociaal Huis én van het stadhuis welkom aan het centrale onthaal in het stadhuis. De ingang bevindt zich op het binnenpleintje (Venusplein) tussen het Sociaal Huis, het stadhuis en de bib. Moet je bij de sociale dienst van het OCMW zijn of kom je langs bij burgerzaken, wil je (ver)bouwen, … Dan verwelkomen we je graag aan het centrale onthaal in het stadhuis. Van daaruit helpen we jou verder.

Wij werken op afspraak.

Werken op afspraak biedt heel veel voordelen. Onze medewerkers bereiden jouw dossier voor en helpen je snel en efficiënt op het tijdstip dat jou past, zonder lange wachtrijen.

Een afspraak maken is eenvoudig, dat kan via www.landen.be, telefonisch op het nummer 011 88 03 00 of stuur een mailtje naar info@landen.be. Ook aan het centraal onthaal helpen we jou om een afspraak te maken.

Digitaal loket 24/7

Wist je dat je via het digitaal loket heel wat kan regelen vanuit je zetel? Ontdek de mogelijkheden van het digitaal loket (afspraak maken, attesten en premies aanvragen, inschrijven voor sportlessen, … ). Wil je een probleem melden? Ook dat kan makkelijk via het meldingsformulier.