Waar staat de picknickmand?

Deze zomervakantie (her)ontdekken we Landen op een avontuurlijke manier. Negen weken lang plaatsen wij onze picknickmand op bekende – maar ook minder bekende plekjes - in Landen. Aan jullie om te zoeken waar deze mand zich bevindt.

Elke week posten wij op onze website twee foto’s van de plekjes waar wij de picknickmand hebben gezet. De picknickmand kan verstopt zijn in hartje Landen, maar ook in één van onze deelgemeenten. Het is aan jullie om te achterhalen waar de foto's getrokken zijn. Let wel op! De mand blijft niet op deze locaties staan.

Via onze website kunnen jullie het deelnameformulier downloaden. Hierop houden jullie bij waar de picknickmand overal langs is geweest. Heb je een foto gemist? Geen nood, je kan hier alle foto’s raadplegen. Op het einde van de zomervakantie kan jij jouw deelnameformulier inzenden naar cultuur@landen.be. Je hebt hiervoor tijd tot 20 september.

Doe mee met deze avontuurlijke zoektocht, ontdek Landen op een andere manier en maak kans op wel hele toffe prijzen. De winnaars worden eind september persoonlijk op de hoogte gebracht. Veel plezier en succes alvast!