Gereedschapsbibliotheek Landen

Voor een kleine jaarlijkse bijdrage kan jij het hele jaar door verschillende gereedschappen ontlenen wanneer ze nodig hebt. Zo hoef je geen duur materiaal aan te schaffen om die ene klus te klaren. Waarom zou je een dure boormachine kopen wanneer die de rest van het jaar toch in de kast ligt? Precies!
De gereedschapsbibliotheek, een milieuvriendelijk alternatief

Stel je voor: honderden mensen huren een grote ladder in plaats van er allemaal eentje te kopen?

Dat scheelt al gauw erg veel in grondstoffen en geld. De gereedschapsbibliotheek onderhoudt zijn spullen, en zal het niets zomaar weggooien. Een win-winsituatie voor de gebruikers en het milieu!
Ruim assortiment aan gereedschap voor huis en tuin

In het ruime assortiment van de gereedschapsbibliotheek vind je allerhande gereedschap voor huis en tuin.

Hier gaat je hart als klusser toch sneller van slaan? Het voordeel is dat je het klusgereedschap niet hoeft aan te schaffen, te onderhouden en op te bergen. Het enige wat je moet doen is het netjes terug te brengen. Easy peasy!

Mogelijkheid tot workshops voor beginnende klussers

Zo kun je nieuwe vaardigheden aanleren en maak je kennis met nieuwe technieken en gespecialiseerd klusgereedschap. Zo word je als beginnende klusser omgeschoold tot een ware pro!

Samen klussen is veel gezelliger!

In een gereedschapsbibliotheek kom je heel wat andere klussers tegen, je kan je vaardigheden en tips uitwisselen en elkaar helpen. Samen klussen is veel gezelliger dan alleen klussen, en heb je het klusje samen afgerond dan is het tijd voor een drankje!

Adres

Adres
Pepijnstraat 27, 3400Landen
E-mail
gereedschapsbib@relaks.be