Vacature zorgkundige woonzorgcentrum Oleyck

Om het zorgteam van woonzorgcentrum Oleyck te versterken, is het lokaal bestuur Landen op zoek naar een:

ZORGKUNDIGE - deeltijds (50% - 75%)

Functie:

Jij staat in voor een deskundige zorgverlening op maat van de bewoners op het vlak van hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort ... Daarbij heb je oog voor het psychisch welzijn van de individuele bewoners en draag je bij tot een aangename en aangepaste woonomgeving.

Je stemt je eigen doen en denken af op de belevingswereld van de bewoners en biedt hen respect, veiligheid en geborgenheid.

Wij bieden:

  • een toffe en verantwoordelijke job in een familiale werksfeer
  • een contract voor een deeltijdse tewerkstelling in dagdienst (vroegdienst en avonddienst); ook zeer kleine contracten mogelijk, bvb. enkel in het weekend.
  • attractiviteitspremie, bijkomende toeslag voor onregelmatige prestaties (11%), extra vergoeding voor avond- & weekendprestaties, vergoeding woon-werkverkeer met openbaar vervoer & fiets, eindejaarspremie, vakantiegeld, maaltijdcheques 8 euro, hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioen 3%
  • aantrekkelijke verlofregeling
  • gratis gebruik van een aantal stedelijke diensten, voordelig abonnement Plopsaqua Landen-Hannuit
  • verloning volgens IFIC-barema 11 min.¬†2.419,84 euro¬†- max. 3.098,38 euro (voltijds) met overname relevante anciënniteit

Jouw profiel:

  • beschikken over een diploma van het 3de jaar van de derde graad van het secundair onderwijs richting Thuis- en bejaardenzorg/zorgkundige OF houder zijn van een diploma van het 2de jaar van de derde graad van het secundair onderwijs richting Personenzorg, Verzorging (of gelijkwaardig) EN certificaat hebben van de opleiding tot zorgkundige van 1 jaar OF houder zijn van een certificaat van een opleiding in het kader van Sociale promotie of beroepsopleiding, gelijkgesteld aan de opleiding van zorgkundige van 1 jaar OF geslaagd zijn in het 1ste jaar verpleegkunde (gebrevetteerd, gegradueerd, bachelor) (attest van slagen)
  • beschikken over een visum als zorgkundige
  • ervaring met ouderen is een pluspunt

Interesse?

Stuur jouw CV, sollicitatiebrief en een kopie van jouw diploma naar selectie@landen.be of stuur ze naar het lokaal bestuur Landen t.a.v. de dienst personeelsbeleid, Stationsstraat 29A/1, 3400 Landen.

Meer info: 011 88 03 07 - selectie@landen.be