Vacature verpleegkundige

Heb jij een passie voor werken met ouderen? Wil jij bijdragen tot de uitbouw van kwaliteit en zorg in ons woonzorgcentrum? Dan ben jij de collega die wij zoeken!

VERPLEEGKUNDIGE - deeltijds of voltijds

Functie:

Jij dient de verpleegkundige zorgen toe aan de bewoners van het woonzorgcentrum, helpt bij de dagelijkse verzorging en staat in voor de psychosociale ondersteuning van de bewoners. Je stemt je eigen doen en denken af op de belevingswereld van de bewoners en biedt hen respect, veiligheid en geborgenheid. Op deze manier draag je bij tot de uitwerking van kwaliteitsvolle zorg in het woonzorgcentrum.

Wij bieden:

  • een toffe en verantwoordelijke job in een familiale werksfeer
  • een contract voor een deeltijdse of voltijdse tewerkstelling (tussen 25% en 100%) voor dagdienst of vaste nachtdienst
  • attractiviteitspremie, bijkomende toeslag voor onregelmatige prestaties (11%), extra vergoeding voor avond- & weekendprestaties, vergoeding woon-werkverkeer met openbaar vervoer & fiets, aanvullend pensioen 3%, eindejaarspremie, vakantiegeld, maaltijdcheques 8,00 euro, hospitalisatieverzekering
  • gratis gebruik van een aantal stedelijke diensten, voordelig abonnement Plopsaqua Landen-Hannuit
  • maandsalaris verpleegkundige: volgens IFIC-barema 14 of 14b waarbij relevante anciënniteit overgenomen wordt

Vereisten:

  • diploma bachelor of gegradueerd verpleegkundige (of gelijkwaardig)
  • ervaring met ouderen strekt tot aanbeveling

Interesse?

Stuur dan jouw schriftelijke kandidatuur (motivatiebrief, CV en kopie diploma) t.a.v. de dienst personeelsbeleid, lokaal bestuur Landen, Stationsstraat 29A/1, 3400 Landen of mail deze documenten naar selectie@landen.be. Voor meer informatie kan je contact opnemen met de dienst personeelsbeleid op het nummer 011 88 03 07.