Uw droomhuis? Onze renovatiebegeleider komt aan huis

Wat is renovatiebegeleiding?

Renovatiebegeleiding is een persoonlijk traject waarbij een professioneel en onafhankelijk renovatiebegeleider samen met jou bekijkt hoe jouw woning kan worden verbeterd op het vlak van energie. Energiezuinig? Dat betekent comfortabel voor jou en goed voor je omgeving.

De renovatiebegeleider komt op huisbezoek en stelt een stappenplan voor renovatie op. Hij helpt je ook met het opvragen en vergelijken van offertes, eventueel opvolging tijdens de werken en aan het einde van de rit met het opvragen van premies.

Voor wie?

Voor wie?

Deze begeleiding wordt aangeboden aan de inwoners van Landen die effectief van plan zijn om hun woning te renoveren.

Bedrag

Deze begeleiding is gratis. Je betaalt enkel de maatregelen die je in jouw woning laat uitvoeren.

Afhandeling

Je kan je inschrijven tot 15 oktober 2019 via info@beterwonenaandegete.be

011/69 05 45

 

Door u in te schrijven voor de renovatiebegeleiding gaat u akkoord dat wij uw gegevens doorgeven aan Kringwinkel Hageland en Interleuven. De gegevens die u achterlaat worden gebruikt om u te contacteren om een afspraak te maken voor het advies en om u op de hoogte te houden over uw dossier.

Stad Landen kan u later contacteren voor een evaluatie van deze begeleiding en eventuele ondernomen acties n.a.v. de renovatiebegeleiding. Deze evaluatie maakt deel uit van het begeleidingstraject binnen het Europese See2Do!-project. Wij bewaren uw gegevens maximaal 5 jaar na afloop van het project.

Meer informatie over ons privacybeleid vindt u hier

Meer info

Dit initiatief kadert in het Europese See2Do!-project dat wordt gefinancierd door het Interreg VA programma Vlaanderen-Nederland.

In See2Do! werken Vlaamse en Nederlandse partners samen om inwoners aan te zetten tot de energetische renovatie van hun woning.