Schade na de wateroverlast van zondag 5 juni

Zondag 5 juni werd Landen getroffen door extreem hevige regenval. Plaatselijk viel meer dan 80 liter per m2. Op sommige plaatsen is de schade enorm. We leven mee met de getroffenen. Dank voor de helpende handen en de grote solidariteit!

Heeft u schade geleden? Wij raden aan om zoveel mogelijk foto’s te maken en bewijsmateriaal te verzamelen en aangifte te doen bij de verzekeringsmaatschappij.

Op een aantal getroffen locaties plaatsen wij tussen 10 en 19 uur containers voor beschadigde apparaten en inboedel.
  • dinsdag 7/6 aan de kerk van Walshoutem, de kerk van Wezeren en de kerk van Walsbets en aan de ingang van het wandelpad kruising Kalsbergstraat/ Brigade Pironlaan.
  • woensdag 8/6 van aan de kerk van Waasmont, aan het zwembad en in de Istasstraat te Neerlanden.
  • donderdag 9/6 in de Raatshovenstraat, in de Goffinstraat te Rumsdorp en aan het parochiecentrum in Attenhoven.
Ook op het recyclagepark kan u tot 30 juni uitzonderlijk gratis terecht met afval ten gevolge van de wateroverlast. Wij bezorgden Ecowerf een overzicht van de getroffen straten. 
 
Gevulde zandzakken kunnen vanaf 8/6 terug worden afgehaald in het stadsmagazijn, Roosberg 12.
  • woensdag 8/6 van 8 tot 16 uur (extra openingsuren)
  • donderdag 9/6 en vrijdag 10/6 van 8 tot 16 uur

Zit u nog met vragen? Heeft u extra hulp nodig? Neem dan contact op met onze helpdesk op 011 88 03 30 (werkdagen tussen 9 - 16 uur) of mail naar info@landen.be.

De brandweer kan u nog tot 8/6 via het nummer 1722 of het e-loket 1722 contacteren voor alle meldingen/vragen rond wateroverlast.