Prenatale lessen

.

De prenatale lessen zijn een uniek samenwerkingsproject tussen de dienst Welzijn, een aantal vroedvrouwen die actief zijn op het grondgebied van Landen en Kind en Gezin. Met een inforeeks bestaande uit drie samenkomsten krijgen zwangere vrouwen en/of koppels info over de belangrijkste aspecten van een zwangerschap en bevalling, voeding van de baby en formaliteiten voor- en na de bevalling. 

Voor wie?

Bent u zwanger? Proficiat! U bent dan heel welkom (alleen of samen met uw partner) op de volgende inforeeks. De inforeeks wordt gegeven op een interactieve manier en in een gezellige omgeving waarin uw vragen centraal zullen staan. Daarnaast is er voldoende ruimte om ervaringen uit te wisselen met andere zwangere vrouwen.

Voorwaarden

De infosessies worden steeds gegeven door een erkende vroedvrouw of verpleegkundige van Kind en Gezin. De kosten worden volledig gedragen door het ziekenfonds. Om deel te nemen is het enkel nodig om u op voorhand in te schrijven en bij de start een klevertje van het ziekenfonds af te geven.