Onthaalouders

Als u op zoek bent naar een onthaalouder voor uw (ongeboren) kind kan u in Landen terecht bij een onthaalouder die aangesloten is bij de dienst voor onthaalouders van FERM of bij een zelfstandige onthaalouder.


FERM  


FERM organiseert kinderopvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Zij maken gebruik van verschillende opvangformules; gezinsopvang bij onthaalouders, opvang in kinderdagverblijven, buitenschoolse kinderopvang, …
Onthaalouders aangesloten bij de dienst FERM worden ondersteund en gecontroleerd door de dienst. Ouders betalen een bijdrage op basis van hun gezinsinkomen en ontvangen jaarlijks een fiscaal attest.

Voor een plaatsje bij een onthaalouder van FERM kan u contact opnemen met de helpdesk via het centraal telefoonnummer 070/24 60 41. De telefonist kan nagaan of er in uw buurt een onthaalouder is met beschikbare opvangplaatsen. De helpdesk is elke dag bereikbaar van 9 tot 14 uur.
 


Bent u op zoek naar een zelfstandige onthaalouder dan kan u terecht bij

Kinderdagverblijf Baloo 
Attenhovenstraat 82,
3400 Landen

Carla Reynaerts
011 83 17 07

Tante Tien
St.-Truidenstraat 5
3404 Landen

Kristien Caudron
0497 60 49 10

kristien.caudron@outlook.com

Alle onthaalouders staan onder toezicht van Kind en Gezin. Ondersteund door hun kennis en ervaring bieden zij gezinsvriendelijke opvang voor kinderen van 0 tot 3 jaar. 
Het fiscaal voordeel voor ouders is steeds van toepassing. 

Dienst voor onthaalouders Tienen (DVO Tienen)

De dienst voor onthaalouders Tienen organiseert kinderopvang in de regio Tienen. Sinds kort werkt zij ook samen met een onthaalouder in Landen. Ook bij haar kan je terecht voor opvang van je kindje aan een inkomensgerelateerd tarief. 

Meer info:

Chantal Mutamuliza
Helstraat 17
3400 Landen

Tel DVO Tienen 016/76.80.65
Registratie via www.kinderopvanginmijnbuurt.be