#samentegencorona

Gepubliceerd op woensdag 29 juli 2020 13.18 u.
Stad Landen annuleert alle eigen zomerevenementen
#samentegencorona

Landen schrapt nu ook Kermes Stoase, cinema Pelouse en de herfstbraderie omwille van het coronavirus. De grote jaarlijkse Zomeren in Landen-evenementen zoals Landen Plage en Feest aan de Molen waren al eerder geannuleerd.

Het is natuurlijk jammer om deze leuke evenementen te moeten annuleren maar de veiligheid en¬†gezondheid van onze inwoners gaan voor alles. De recente stijgingen van het aantal besmettingen in ons land, de adviezen van de virologen en de beslissingen van de veiligheidsraad zijn duidelijk. We moeten nu handelen in het belang van onze inwoners en ervoor zorgen dat Landen gespaard blijft van besmettingen. Momenteel is de situatie hier oké en dat willen we zo houden.

Daarom deze dringende oproep, volg nauwgezet de maatregelen, draag je mondmasker waar dat nodig is, vaak en grondig handen wassen en ontsmetten, voldoende afstand houden, respecteer de bubbel van 5, blijf thuis als je ziek bent. Samen tegen corona, wij kunnen dat!

We moeten er het beste van maken, genieten van zoveel mogelijk vakantie in eigen Land(en) en onze mooie stad op het platteland verkennen en (her)ontdekken met onze eigen kleine bubbel.