Multimove

Tijdens uitdagende bewegingssituaties in de Multimovelessen komen de 12 fundamentele bewegingsvaardigheden aan bod. Stuk voor stuk basisvaardigheden die een kind op jonge leeftijd moet verwerven om de motorische ontwikkeling te prikkelen en te bevorderen. Alle bewegingen die een kind later zal gebruiken, zijn hierop gebaseerd. De fundamentele bewegingsvaardigheden zijn cruciaal om op latere leeftijd sportspecifieke vaardigheden aan te leren.

Plezierbeleving staat hierbij centraal!

Voor wie?

voor 3- tot 5-jarigen

zaterdag van 9.30 tot 10.30 uur en van 10.30 tot 11.30 uur.

Multimove lessen met Alyssia

Onze lesjes Multimove voor de kleinsten wordt gegeven door Alyssia. Ze heeft een ton ervaring met kleine kinderen en ze is aanstekelijk gemotiveerd!

Ken jij Moovie al? Moovie is een kikker die ontzettend veel houdt van bewegen. Al rollend, duikend en glijdend oefent hij zijn motorische vaardigheden. Die vaardigheden zijn heel belangrijk voor alle jonge kinderen tussen 3 en 6 jaar. Wie later volop wil genieten van sporten en bewegen, krijgt best al op jonge leeftijd de 12 fundamentele bewegingsvaardigheden onder de knie. 

Multimove helpt kinderen tussen 3 en 6 jaar om die zo belangrijke bewegingsvaardigheden te stimuleren en ontwikkelen. Bij Multimove staat plezierbeleving centraal. Zo kan Multimove jouw kind aanzetten tot levenslang sporten en bewegen. Voor meer info, kijk hier.

Wanneer:

  • op zaterdag van 9.30 tot 10.30 voor de grotere kindjes (5-6 jaar)
  • Op zaterdag van 10.30 tot 11.30 voor de kleinere kindjes (3-4 jaar)

De groepen worden ingedeeld door de lesgevers. De indeling kan nog veranderen na de eerste les in functie van de vaardigheden van de kinderen.


Prijs per uur:

  • 5 euro voor inwoners Landen
  • 8 euro voor niet-inwoners Landen

Inschrijven kan per jaarabonnement (Jan-dec, voor prijzen: zie tariefreglement onderaan pagina)) of per reeks (de eerste 10 zaterdagen per schooltrimester).

Het minimum aantal deelnemers is 10 en het maximum aantal is 19.

Waar:

In de turnzaal van Hof Pepijn. De ingang bevindt zich aan de Interleuvenlaan vanwaar u rechts langs het eerste gebouw doorgaat tot achteraan het domein.

Datums volgende lessenreeks:

Zaterdag 7/09, 14/09, 21/09, 28/09, 5/10, 12/10, 19/10, 26/10, 9/11, 16/11

Let op: er is geen les tijdens de schoolvakanties en op feestdagen.

PROEFLES: Aan het einde van elke reeks is er de mogelijkheid om mee te doen als proefles. Inschrijven kan door te mailen naar sport@landen.be 

Wat meebrengen/aandoen:

  • Aangepaste sportkledij en sportschoenen. (GEEN verkleedkleren, kleedjes, vuile schoenen,…)
  • Een reserve broek en onderbroek voor de kleinsten
  • Water