Landen, stad van het platteland

Gepubliceerd op woensdag 23 mei 2018 9.09 u.
Een verhaal dat enkel Landen kan vertellen!

Landen, met haar veertien dorpen verenigd, heeft ambitie!

Landen is een kind-, gezins- en seniorvriendelijke stad, ingekapseld in een natuurlijk landschap. Centraal staat een grote dienstbaarheid en betrokkenheid ten opzichte van onze bewoners, bezoekers, bedrijven, ... zodat iedereen kan genieten van een kwaliteitsvolle en duurzame levenswijze, in harmonie met natuur en mensen.

Je vindt hier de rust van het groene platteland, de uitgestrekte open landschappen, de gemoedelijke charmes van het dorp naast de levendigheid van een kleine stad, waar er plaats is voor kleine en grote culturele happenings, volkse feesten, waar het goed is om te wonen, te werken, naar school te gaan, te winkelen, te sporten, te ontspannen ...

Dankzij haar unieke en ideale ligging, ruimte, middelen en bewoners heeft Landen alles mee om te groeien en een echte stad van het platteland te worden. 

Dé stad van het platteland waar jong en oud zich thuis voelt.

Een stad met een verleden waarop we met fierheid kunnen terugblikken, een stad met een toekomst waarop we al even trots kunnen vooruitblikken.

Dat willen we benadrukken met een nieuw en eigentijds logo, een logo met een unieke typografie, een slogan die we claimen voor een stad die een unieke plaats inneemt!