Landen Luistert

Landen luistert!

Doe mee aan het grote communicatieonderzoek en maak kans op een Landense cadeaucheque!

Wij willen jouw mening horen over communicatie en inspraak in onze stad. Hoe blijf jij op de hoogte van de laatste updates in jouw buurt? Welke kanalen zijn al goed en welke kunnen beter? Hoe kunnen wij inspraak verbeteren en samen werken aan een betere dienstverlening?

De hele maand mei kan je meedoen aan het communicatieonderzoek en ons laten weten wat jij écht denkt. Landen luistert! Bovendien maak je met je deelname kans op één van de 25 cadeaucheques ter waarde van 20 euro die je kan besteden bij de Landense handelaars.

We werken voor dit onderzoek samen met het onderzoeksbureau Indiville. Zij staan garant voor ieders privacy, de kwaliteit van aanpak en de loting van de winnaars van de geschenkcheques.

Hoe kan je deelnemen?

Deelnemen is eenvoudig en kan zowel schriftelijk als digitaal. Je kan de vragenlijst tot en met 31 mei invullen. De ingevulde vragenlijst kan je afgeven aan het centraal onthaal in het stadhuis of in de brievenbus deponeren.

Deelnemen kan volledig anoniem. Wil je echter kans maken op één van de 25 cadeaucheques van 20 euro? Vergeet dan niet jouw contactgegevens in te vullen aan het einde van de bevraging.

Start de bevraging

Wat doen we met de resultaten?

Uiteraard gaan we nadien aan de slag met de conclusies uit de studie en zullen we bekijken of en hoe we ons huidig beleid kunnen bijsturen. De resultaten van het onderzoek worden gepubliceerd op www.landen.be

 

Meer info?

info@landen.be