Jeugdconcertband

Ben je gebeten door muziek, is muziek jouw passie, speel je graag een instrument …? Dan ben jij de persoon die we zoeken om de Jeugdconcertband te versterken.

Wat moet je kunnen? Je moet kennis hebben van notenleer en een jaar instrumentkennis over het door jouw gekozen instrument. De dirigent, Quirijn Jammaer, helpt jou graag met het verder groeien bij het bespelen van jouw instrument.

Speel je slagwerk? Dan is dit aanwezig in het lokaal. Anders dient het instrument zelf meegebracht te worden. Er kunnen enkele muziekinstrumenten in bruikleen gegeven worden vanuit de harmonie, maar dit aanbod is beperkt.

Aanbod? Naast het spelen van hedendaagse muziekstukken, richt de Jeugdconcertband zich ook op het verenigingsleven en het contact met elkaar. We repeteren elke week, waarna er samen met de andere muzikanten gepraat, gespeeld … kan worden. Jaarlijks gaan wij op muziekkamp waar de groepssfeer nog versterkt wordt. Andere activiteiten die wij organiseren liggen ook in die lijn. Zo bezoeken we jaarlijks een pretpark, worden er spelletjesavonden georganiseerd, en om de 4 jaar wordt er zelfs een concertreis georganiseerd waarin muziek, cultuur en gezellig samenzijn primeert.

Dit orkest dient als voorbereiding op de Concertband. Dit is het groot harmonieorkest dat dezelfde avond repeteert.

-

Repetitie: elke vrijdag tussen 19 en 20 uur 

Doelgroep: Jonge, beginnende, gemotiveerde muzikanten die samen met andere jongeren toffe muziekstukjes willen spelen.

Lidgeld: Lidgeld wordt in onze harmonie steevast niet gevraagd. Enkel wordt er een waarborg gevraagd voor het uitlenen van onze uniformen. Partituren worden u bezorgd door de harmonie.

Adres:
Domein ’t Park, Hannuitsesteenweg 80 3400 Landen

Website: www.concertbandlanden.be

E-mailadres: jeugdconcertband1@hotmail.com