JAC in Landen

Het JAC (Jongeren Advies Centrum ) helpt jongeren tussen 12 en 25 jaar met al hun vragen en problemen. Problemen thuis? Op zoek naar je eigen stek? Vragen over seks? Slachtoffer van geweld of misbruik? Geldproblemen? Vragen over drugs? Of over pesten? Informatie nodig om zelfstandig te wonen? Of over je rechten en plichten? … Je kan bij het JAC terecht met elke vraag.

De aanwezigheid van het JAC in het Huis van het Kind Landen maakt de drempel naar hulpverlening voor jongeren en hun verwijzers kleiner. Er wordt vanuit de stad ingezet op faciliteren van toegankelijke en kwaliteitsvolle hulpverlening voor jongeren.

Het JAC maakt deel uit van het CAW en zet zich in voor het welzijn van alle jongeren. Het JAC helpt jongeren tussen 12 en 25 jaar met al hun vragen en problemen. Het JAC werkt outreachend en op maat van de jongere, en dit in vertrouwen en op vrijwillige basis. Het JAC luistert, biedt advies, informatie, praktische hulp, begeleidt jongeren zodat ze terug in hun kracht staan om verder op pad te gaan of gaat samen met hen op zoek naar andere gepaste hulp.

Landen valt onder het JAC van Tienen:
Onze-Lieve-Vrouwbroedersstraat 2A/2
3300 Tienen

Contact opnemen met het JAC is gratis en kan via verschillende kanalen:

Telefoon: 0800 13 500

Chat: chatten met JAC

Email: mailen met JAC

Heb je nood aan een babbel en is het moeilijk om naar Tienen te komen?

Don’t worry, het JAC komt naar jou!

Bel of WhatsApp ons op het nummer 0489 95 64 45 voor een afspraak in één van onze JAC corners. We contacteren je binnen de twee werkdagen om een gesprek te plannen bij jou in de buurt!