Grote lenteschoonmaak zaterdag 25 maart

Zaterdag 25 maart, het begin van een nieuwe lente, … dé ideale datum voor een grote lenteschoonmaak! Voel jij ook al die lentekriebels? Kruis de datum dan maar aan in je agenda en stroop alvast je handen uit je mouwen!

Kom op zaterdagvoormiddag 25 maart een handje toesteken bij het opruimen van zwerfvuil en geef onze Landense Mooimakers, die zich dag in dag uit vrijwillig inzetten om onze buurt schoon te houden, een welverdiend steuntje in de rug.

Wij zorgen voor uitgestippelde routes, fluohesjes, grijpstokken, handschoenen, vuilniszakken en heel wat nuttige tips zodat de opruimactie vlot en veilig kan verlopen. Volle zakken verzameld zwerfvuil mag je onderweg langs de kant van de weg laten liggen. Onze stadsdiensten halen deze nadien op.

Alleen of in groep, jong of oud, iedereen is hartelijk welkom op zaterdag 25 maart 2023. We spreken af vanaf 10 uur in domein ’t Park, aan de ingang langs de Koningin Astridlaan.

Om 12 uur verzamelen we opnieuw op domein ’t Park en sluiten we de lenteschoonmaak samen af met een welverdiende kop warme soep. Wij zorgen voor de soep, brengen jullie een kommetje, beker of mok mee?

Om in te schatten hoeveel materiaal we dienen te voorzien vragen we jou om in te schrijven. Dit kan heel eenvoudig met een mail naar milieu@landen.be.

In het najaar op 16 september zal Landen ook deelnemen aan de World Clean Up Day. Noteer alvast de datum in jouw agenda.