Groetjes vanuit WZC Oleyck

Bezoek

In WZC Oleyck mogen bewoners die ALTIJD op hun kamer blijven, fysiek contact hebben met 1 “knuffelcontact”. Daarnaast mag elke bewoner 1 bijkomende bezoeker ontvangen die afstand houdt. Die persoon mag om de 14 dagen wijzigen. Alle bezoekers moeten op voorhand geregistreerd zijn aan het onthaal. 

De belangrijkste bezoekersregels kan u in de bijlagen onderaan deze pagina terugvinden. 

Update

24/11/2020: bezoek op alle woongroepen weer toegelaten

Naar aanleiding van een positieve test van een personeelslid van woongroep Pepijn werden alle bewoners van deze afdeling en alle personeelsleden vorige week getest op COVID-19. Iedereen testte negatief, waardoor bezoek op woongroep Pepijn weer mogelijk is volgens de gekende richtlijnen. Ook was kan opnieuw door de familie meegenomen worden.

Opgelet: Elke bewoner heeft recht op 2 geregistreerde bezoekers, maar er is maar 1 bezoeker tegelijk toegelaten. Voor de veiligheid van zowel bewoners, bezoekers als medewerkers is het aan te raden om het bezoek zo veel mogelijk te spreiden.

De bewoners van de assistentiewoningen in Residentie De Beemden maken het nog steeds goed. Uiteraard missen ze de gezellige momenten en groepsactiviteiten, maar gezondheid primeert! Aan bezoekers wordt gevraagd om het bezoekersregister in de inkomhal in te vullen.