Groetjes vanuit WZC Oleyck

Update

02/07/2021: verdere versoepelingen voor bewonersbezoek

Het coronavirus in het woonzorgcentrum blijft onder controle. Er zijn geen gekende besmettingen en geen algemene isolatiemaatregelen. Dit ligt wellicht aan de hoge vaccinatiegraad. We blijven uiteraard waakzaam. 

Dankzij deze positieve evolutie kunnen de bewoners van beide woongroepen onderling weer contact hebben met elkaar. Er kunnen dus weer gemeenschappelijke activiteiten georganiseerd worden voor alle WZC-bewoners. 

Vanaf 1 juli zijn volgende versoepelingen van toepassing voor de bezoekers:

  • Elke bewoner kan maximaal 4 personen tegelijk ontvangen in de bewonerskamer. Er wordt geen onderscheid meer gemaakt tussen nauwe contacten en andere contacten. Op de kamers dient steeds voldoende aandacht besteed te worden aan een goede verluchting. Bezoek in openlucht blijft de beste keuze. 

  • In het cafetaria en op het terras van het binnenplein gelden de algemene horecamaatregelen. Groepen tot en met 8 personen zijn toegelaten.

De belangrijkste bezoekersregels kan u in de bijlagen onderaan deze pagina terugvinden. 

De bewoners van de assistentiewoningen in Residentie De Beemden maken het nog steeds goed. De groepsactiviteiten worden stilaan weer hernomen. Aan bezoekers wordt gevraagd om het bezoekersregister in de inkomhal in te vullen.