Covid Event Risk Model

Wil jij op een veilige manier iets organiseren in Landen, dan moet je jouw evenement of activiteit eerst laten onderzoeken door het COVID EVENT RISK MODEL. 

Voor je deze scan van je evenement kan uitvoeren, moet je éénmalig jouw gegevens invullen, waarbij alle velden verplicht zijn.

Na het aanmaken van een account ben je geregistreerd als organisator. Voor publieke activiteiten raden we aan om dit te doen met je UIT-id. 

Voor elke aanvraag van je evenement of activiteit moet dit verplicht toegevoegd worden aan jouw aanvraag in het evenementenformulier. 

Stuur de ingevulde scan door naar evenementen@landen.be te samen met je evenementenformulier. Pas wanneer beide documenten ingediend zijn, wordt de aanvraag aan het stadsbestuur ter goedkeuring voorgelegd.

Het COVID Event Risk Model helpt een event COVID-veiliger te maken.

Met dit model kan je inzicht verwerven in het COVID-veiligheidsrisico van elk evenement. Dit wordt weergegeven met behulp van een kleurenlabel: groen, oranje, rood.

 Meer informatie hierover kan je vinden op https://www.covideventriskmodel.be/about

Er is ook het COVID Event Risk Model Protocol dat je kan helpen bij het invullen van je scan. Voor meer informatie hierover, zie https://www.covideventriskmodel.be/protocol.