Concessie Brasserie Villa NL

Momenteel wordt de Villa op domein ’t Park, Hannuitsesteenweg 80 te 3400 Landen, gerenoveerd tot een levendig centrum, waar een brasserie, de Academie Haspengouw en de stedelijke dienst Vrije Tijd, afdeling Jeugd en Cultuur, gehuisvest worden. De Villa is goed gelegen, nabij het centrum van Landen, op een unieke locatie (voormalig militair domein), dichtbij de E40 (afrit Walshoutem) en het station van Landen. Het domein is goed bereikbaar (te voet, fiets, auto, …). Op het domein zijn zowel voor de uitbater als voor het cliënteel voldoende parkeermogelijkheden. Momenteel gaan er op deze site heel wat activiteiten door en op termijn zal op een deel van het domein ook een woonproject ontwikkeld worden, hierbij wordt een mix voorzien van woningen en appartementen.

 

Vandaag is het AGB Landen op zoek naar een gedreven en gemotiveerde uitbater die een nieuwe zaak wil opstarten in het brasseriegedeelte van de villa. Het brasseriegedeelte bestaat uit een inkom (16,22 m²), sanitair (17,77m²), eetzalen (99,49m²), pergola (45,95m²), keuken (47,21m²), kelderruimte (65,87m²) en terras (122,15m²). Het aantal zitplaatsen, inclusief tafels en stoelen, volgens de normen bepaald door de hulpverleningszone Oost, bedraagt:

  • ü gelijkvloers (eetzalen): 50 tot 60 gasten;
  • ü pergola: 25 tot 30 gasten;
  • ü terras: 60 tot 70 gasten.

 

Het brasseriegedeelte wordt voorlopig casco afgewerkt, enkel voor de inrichting van de keuken en zalen zal nog samen met een geïnteresseerde kandidaat gekeken worden op welke manier het AGB Landen hierin kan bijdragen. Hiervoor werd bewust gekozen, omdat de inrichting van deze twee ruimten sterk afhangt van het concept dat de toekomstige uitbater wenst uit te werken. Noodzakelijke investeringen en huurprijs kunnen nog volledig in overleg bepaald worden. De brasserie is vrij van brouwerij en zal vermoedelijk in het eerste kwartaal van 2019 in gebruik genomen kunnen worden. Het AGB Landen is bereid een concessieovereenkomst af te sluiten voor een minimumperiode van negen jaar, verlengbaar met eenzelfde periode van negen jaar.

 

Voelt U zich aangesproken om op deze strategisch gelegen locatie een nieuwe horecazaak op te starten en uit te werken tot een nieuwe vaste waarde binnen het horeca-aanbod in Landen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met één van de volgende contactpersonen:

 

Wij bekijken graag samen met U wat de mogelijkheden zijn!