Bewegen op verwijzing

Laat een Bewegen Op Verwijzing-coach je helpen!
Bewegen Op Verwijzing is een project waarbij een lokale coach je helpt met het inplannen van beweging in jouw dagdagelijkse leven. De coach geeft je ook tips om het vol te houden en samen ontdekken jullie welk lokaal beweegaanbod bij jou past.

Hoeveel kost zo’n coach?
De Vlaamse overheid en de gemeente betalen samen het grootste deel: jij betaalt slechts 10 euro voor een half uur coaching. Voor personen met recht op verhoogde tegemoetkoming is coaching gratis.

Meer info of een afspraak vastleggen?

  • Contacteer de coach in onze gemeente! Stien Haverals via het nummer 0475 225 050
  • Een sms sturen kan ook: de coach belt je zelf op!

Goed nieuws!

Het aantal zorgberoepen dat naar een Bewegen Op Verwijzing-coach kan doorverwijzen is uitgebreid. Dit betekent dat de patiënt door volgende beroepsbeoefenaars kan verwezen worden: een arts, een verpleegkundige, een kinesitherapeut, een diëtist, een apotheker, een maatschappelijk werker, een psycholoog, een ergotherapeut, een vroedvrouw of een podoloog. 

Wil je meer bewegen? Vraag dan een verwijsbrief aan één van bovenstaande zorgverleners en maak een afspraak met een Bewegen Op Verwijzing-coach in de buurt.

Lees meer over hoe de begeleiding door een Bewegen op Verwijzing-coach precies in z’n werk gaat op www.bewegenopverwijzing.be