Beertje Hoop

De huisjes in onze straten vullen zich met teddybeertjes in alle mogelijke kleuren en vormen. Kinderen gaan tijdens de wandeling van huis tot huis op zoek naar hun grote kindervriend.

Maar vandaag hebben wij heuglijk nieuws: ‘Beertje Hoop’ is geboren!

Beertje Hoop komt in deze moeilijke tijd alle teddyberen uit Landen vergezellen. Hij neemt zijn collega-beren meer naar de bossen, de zee of misschien zelfs de bergen. Misschien kruipt hij wel in een vliegtuig of helikopter en vliegt hij verder dan de maan. Of misschien gaat Beertje Hoop liever op bezoek bij oma en/of opa of wordt hij ook een superheld! Naar waar of met wie Beertje Hoop op reis gaat, dat bepaal jij alleen!

Wij roepen alle kinderen op om een tekening, (foto)collage, … te maken met Beertje Hoop. Je kan op onze website ook een ‘Beertje Hoop’- template terugvinden. Vertel gerust aan mama, papa, broer(s) of zus(sen), waar jouw Beertje Hoop op avontuur trekt en hang jouw kunstwerkje daarna aan het raam, dicht bij jouw knuffelbeer. Ook de kinderen uit de buurt zullen benieuwd zijn waar jouw Beertje Hoop zich bevindt.

Beertje Hoop zal de kinderen bijstaan in een tijd van onzekerheden en angst. Hij geeft hen hoop, laat hen reizen naar een plaats waar ze zich veilig voelen en waar we met zijn allen naar uitkijken. Stuur gerust een foto met jullie Beertje Hoop door en dan posten wij deze binnenkort op onze Facebook-pagina. Zo reizen we allemaal een klein beetje mee.