Fox&Wolf België

Info

Wat maakt F&W verschillend van de meerderheid van kaarsenmakers?
- onze kaarsen bestaan enkel uit natuurlijke was, dus geen schadelijke paraffine, onze lonten zijn gemaakt van natuurlijk materiaal zodat er quasi geen roetvorming is. Ons glas is van hoge kwaliteit om naderhand hergebruikt te kunnen worden.
 Om het even waar in de testfases garanderen wij dat geen dierproeven op welke manier dan ook werden uitgevoerd.
 Ze bevatten de hoogst mogelijke graad van parfumolie zodat u tot op het allerlaatste gegarandeerd bent van de geur die u koos.

- onze olie is sulfaatvrij, bevat geen draagolie en is dus van parfumkwaliteit. De hoge concentratie draagt er toe bij dat u erg lang met de olie doet.
  Enkele olieën zijn etherisch, maar enkel omdat het niet anders kan. In alle andere gevallen vermijden we dit omdat huisdieren slecht kunnen reageren op
  etherische olie.

- onze waxmelts zijn gemaakt van dezelfde grondstof als onze kaarsen en kunnen gebruikt worden in elektrische of kaarsgebrande melters.
   Dit assortiment kan u ook bij ons verkrijgen.

- onze geurpotten bevatten 200mg pure parfumolie en gaan bijgevolg minstens vier maand mee. De stokjes zijn gemaakt van carbon omdat dit niet kan 
  verzadigen en u dus niet steeds moet omdraaien. De potten worden geleverd met tien stokjes zodat u zelf de sterkte van de geur kan bepalen afhankelijk van
  de ruimte waar u ze wil plaatsn

- onze sprays zijn van parfumolie gemaakt en dus erg geconcentreerd. U kan ze gebruiken voor uw textiel, in de auto, maar zelfs op u, gezien ze parfum zijn.

Contactgegevens

Adres
Ardevoorstraat 179, 3400Ezemaal
Land
België
GSM
0485020715
E-mail
belgium@foxandwolf.es
Website
https://www.foxandwolfcollection.be/

Openingsuren

Op afspraak