Psycholoog Annelies Coppejans

Info

Doorheen mijn loopbaan school ik mij regelmatig bij in de begeleiding van allerhande verlieservaringen. Iedereen maakt in zijn leven wel eens een verlieservaring mee, van welke aard dan ook. De gevoelens en ervaringen die hiermee gepaard gaan kunnen overweldigend zijn. De verlieservaring kan de kijk op de wereld en zichzelf helemaal veranderen. Ik tracht jou te ondersteunen in de moeilijkheden die gerelateerd zijn aan een verlieservaring.

Ik heb als psycholoog een brede opleiding genoten. Je kan bij mij ook terecht voor andere moeilijkheden zoals suïcide(gedachten), emotionele problemen, gevoelens van depressieve aard, e.d.

Tijdens een eerste (vrijblijvend) kennismakingsgesprek maak ik voldoende ruimte om te luisteren naar jouw moeilijkheden, vragen, belemmeringen, e.d. We kijken samen naar hoe deze moeilijkheden jouw functioneren beïnvloeden. Ik vind het belangrijk om tijdens de begeleiding niet enkel te focussen op de moeilijkheden of kwetsbaarheden, maar ook om jouw mogelijkheden en sterktes in kaart te brengen. We gaan samen op zoek naar wat jij nodig hebt om terug verder te kunnen in het leven. Binnen de begeleiding tracht ik steeds een veilige omgeving te creëren zodat jij je verhaal in alle vertrouwen kan brengen.

 

Contactgegevens

Adres
Stationsstraat  66-68, 3400Landen
Provincie
Vlaams-Brabant
Land
België
GSM
0492 06 29 54
E-mail
info@anneliescoppejans.com
Website
www.anneliescoppejans.com

Openingsuren

Op afspraak