Dienstencheques PWA Landen

Info

Sinds 2005 zijn wij actief via het systeem van de Dienstencheques. Onze jarenlange expertise heeft ervoor gezorgd dat wij deze sector door en door kennen en in Landen en omstreken heel wat positieve naambekendheid hebben verworven.

Momenteel werken onze professionele huishoudhulpen bij meer dan 450 gezinnen in het Landense of de onmiddellijke omgeving. Elke dag opnieuw staan zij paraat om hen op een deskundige manier te helpen in hun huishouden. 

Als één van de weinig dienstenchequebedrijven vragen wij aan onze klanten geen extra kosten voor onze dienstverlening. Je betaalt 9 euro per dienstencheque (= 1 uur werken). Uw dienstencheque geeft voor u een fiscaal voordeel, zodat je na de belastingvermindering, een werkelijke kost van 7,20 euro betaalt, per dienstencheque! 

Wil ook jij meer tijd voor je gezin, voor jou hobby's of wordt het huishouden wat te zwaar om alles zelf te blijven doen? Bent u op zoek naar iemand die het huishouden voor u kan doen? Dan kunnen wij u hierbij helpen. 

Maar ook als je op zoek bent naar een toffe job (in uw eigen leefomgeving) met heel wat extra voordelen, dan kan je bij ons terecht, laat het ons vandaag nog weten. 

Professionele hulp in het huishouden aanvragen of solliciteren voor een toffe job kan je doen via aanmelding in ons kantoor of via onze website. Waarom nog langer wachten.

Contactgegevens

Adres
Stationsplein 20, 3400Landen
Provincie
Vlaams Brabant
Land
België
Tel.
011360092
E-mail
info@pwalanden.be
Website
www.dienstenchequeslanden.be

Openingsuren

 • maandag
  8 tot 12.30 uur
 • dinsdag
  8 tot 12.30 uur
 • woensdag
  8 tot 12.30 uur
 • donderdag
  8 tot 12.30 uur