Grote Lenteschoonmaak op zaterdag 14 maart 2020

Zaterdag 14 maart, het begin van een nieuwe lente, … dé ideale datum voor een tweede grote lenteschoonmaak! Voel jij ook al die lentekriebels? Kruis de datum dan maar aan in je agenda en stroop alvast je handen uit je mouwen!

Kom op zaterdagnamiddag 14 maart een handje toesteken bij het opruimen van zwerfvuil en geef onze Landense Mooimakers, die zich dag in dag uit vrijwillig inzetten om onze buurt schoon te houden, een welverdiend steuntje in de rug.

Wij zorgen voor uitgestippelde routes, fluohesjes, grijpstokken, handschoenen, vuilniszakken en heel wat nuttige tips zodat de opruimactie vlot en veilig kan verlopen. Volle zakken verzameld zwerfvuil mag je onderweg langs de kant van de weg laten liggen. Onze stadsdiensten halen deze nadien op.

Alleen of in groep, jong of oud, iedereen is hartelijk welkom op zaterdag 14 maart 2020. We spreken af vanaf 13.30 uur in domein 't Park, aan de ingang langs de Koningin Astridlaan.

Om 16.30 uur verzamelen we opnieuw op domein 't Park en sluiten we de lenteschoonmaak samen af met een welverdiende kop warme soep. Wij zorgen voor de soep, brengen jullie een kommetje, beker of mok mee?

Ook op zaterdag 28 maart wordt er door een aantal verenigingen, met ondersteuning van de stad, een opruimactie georganiseerd in Wange, Wing en Laar. Ook daar zijn alle helpende handen welkom en wordt er soep aangeboden door de stad Landen aan alle deelnemers.

In het najaar plannen we op vraag van de Landense Mooimakersraad een grote opruimactie aan de andere kant van Landen: Walshoutem, Waasmont, Wezeren, Walsbets.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Waar

Organisatie

Stadsbestuur Landen

Filter op categorie