HOE JE KIND ONDERSTEUNEN OM MEER WEERBAAR TE ZIJN?

Als ouder willen we vooral dat onze kinderen goed in hun vel zitten, dat ze emotioneel sterk zijn en een positief zelfbeeld hebben. Dat ze op tijd hun grenzen kunnen aangeven en het fijn hebben op de opvang, op school.
Soms loopt het echter anders en voelt een kind zich helemaal niet zo goed in zijn vel. Als ouder voel je je dan soms heel machteloos. Je wil je kind helpen, maar hoe? En wat als je kind gepest wordt? Kan je het oplossen voor je kind als ouder

In de 'week tegen pesten' staan we stil bij met wat je als ouder kan doen om je kind weerbaarder te maken. Uiteraard komt dit ten goede van kinderen die gepest worden, maar het is even belangrijk voor elk kind, ook voor kinderen die niet gepest worden, of zelfs voor kinderen die zelf pesten.
Krijg inzicht in de factoren die meespelen, zowel bij pestgedrag, als bij de ondersteuning die je kan geven als ouder.

Op deze vormingsavond geeft Mira Huypens van Studio Tevree, vzw Overleef en coachingpraktijk FulFil je inzicht in het fenomeen 'pesten', maar ook hoe de 'kracht van positief opvoeden en opvoeden vanuit talent' ondersteunend kan werken voor uw kind.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Tickets

Organisatie

LOK Landen

Filter op categorie