Intrede Sinterklaas Landen

Op zaterdag 23 november 2019 is het weer zover. Om 14 uur verwelkomen Sinterklaas en de Zwarte Pieten alle kinderen aan het stadhuis van Landen. Ze staan te popelen om alle flinke - maar ook minder flinke kindjes - te ontmoeten.

Na de intocht door de Stationsstraat, trekt Sinterklaas naar domein 't Park. De Zwarte Pieten hebben een wel heel speciale theatervoorstelling in elkaar geknutseld: eentje met een vleugje magie en verwondering, muziek én dans met hier en daar iets speciaals. Maar we gaan natuurlijk nog niet teveel verklappen… Na het theater kunnen alle kindjes met Sinterklaas op de foto.

Wist je dat de gekke Pieten Sinterklaas zijn valies zijn kwijtgeraakt in de Stationsstraat? Wordt een echte speurneuzen en bekom de “Sint en Pieten-held” van Landen. Zoek vanaf 13 november in de etalages van de Stationsstraat waar Sint zijn spulletjes zijn terechtgekomen. Als de kinderen alles teruggevonden hebben, mogen ze het deelnemingsformuliertje terugbrengen bij de handelaars.

Voor meer informatie en/of inschrijven voor het theater (16 uur) kan je steeds terecht op de jeugddienst van Landen op jeugd@landen.be .

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Contact

Filter op categorie