BizLocator - zoek hier een geschikte handelslocatie

De stad Landen biedt (toekomstige) ondernemers een nieuwe dienstverlening aan.

De zoektocht naar een geschikte bedrijfslocatie was nog nooit zo eenvoudig. Het online platform bizLocator brengt aanbieders van bedrijfsvastgoed en ondernemers immers met elkaar in contact. U kan deze databank bevragen.

Gratis consulteren en registreren

bizLocator is gratis beschikbaar voor starters, ondernemers en investeerders die op zoek zijn naar een passende ruimte voor hun activiteit.

Zowel vastgoedmakelaars, overheden als professionele aanbieders kunnen op bizLocator bedrijfsvastgoed plaatsen. bizLocator brengt een overzicht van zowel beschikbare winkelpanden en horecazaken, als kantoren, industriële loodsen en bedrijfsgronden. Maar ook kleine kantoren of magazijnen, die ter beschikking worden gesteld aan startende en kleine ondernemingen in een businesscenter, worden in bizLocator opgenomen.

U kan het aanbod 24 uur op 24, 7 dagen op 7 gratis consulteren. Via de zoekmodule kan u gericht zoeken naar een pand of bedrijfsgrond. Wilt u de detailinformatie over een bepaald zoekertje en contact opnemen met de vastgoedmakelaar in kwestie, dan wordt er gevraagd om te registreren. Ook deze registratie is volledig gratis.

bizLocator is een samenwerkingsinitiatief tussen de stad Landen en ORIS nv, CIB Vlaanderen en V-ICT-OR met de steun van het Agentschap Innoveren & Ondernemen