Beachterrein

Op zondag 5 juni vanaf 12.30 uur organiseert RC Haspinga de opening van het gloednieuwe beachterrein ism stad Landen.

Tijdens de coronapandemie kwam de vraag naar meer openlucht sportinfrastructuur. Het autonoom gemeentebedrijf Landen investeerde meer dan 26.000 euro voor de realisatie van het beachterrein om de Landenaren nog meer aan het bewegen te zetten. Het terrein van ongeveer 700m² zal plaats bieden aan alle clubs, verenigingen en inwoners van Landen om hun (openlucht)sport te beoefenen. We denken o.a. aan beachvolleybal, rugby, voetbal, badminton, kubb, volksspelen, …

Iedereen is welkom voor een hapje en een tapje in de beachbar die voor de opening wordt opgesteld. Er worden demo’s gegeven door verschillende Landense sportclubs.

Daarna palmen sport- en jeugdverenigingen het beachterrein in om tijdens een tornooi alles te geven voor de winnaarstrofee! Als randanimatie voor de jeugd is er een airtrack, springkastelen en een schminkstand. Het wordt een bruisende dag met veel fun en beleving die afgesloten wordt met optredens van MKHPHP25 en The Pale Coconuts én een niet te missen afterparty!

Het beachterrein is enkel toegankelijk na reservatie bij de sportdienst via mail naar sport@landen.be, minimum 4 werkdagen voor het gebruik. Enkel na schriftelijke bevestiging zal er toegang verleend worden aan de aanvrager.

Meer info: bestuur@Haspinga.be en sport@landen.be